Uw kind op zwemles, die zonovergoten kampeervakantie van toen, herinneringen aan uw oude huis… U heeft in uw leven vast heel veel fotomateriaal verzameld. Technieken veranderden en natuurlijk ging u met de tijd mee. Van Super 8 films, VHS of Betamax naar 8 mm video en van analoog naar digitaal. Ondertussen liggen uw kostbare herinneringen onbekeken op zolder. Zonde, vinden wij bij Ringfoto. Want zou het niet leuk zijn om die prachtige oude beelden weer te kunnen bekijken?

Ringfoto is ondanks de technische evolutie in ons vakgebied, nog steeds hèt adres om uw herinneringen weer te laten leven. Ringfoto zet uw super 8 films veilig en betrouwbaar voor u over op DVD of harde schijf. Hierbij is zelfs een kwaliteitsverbetering mogelijk.

Daarnaast is Ringfoto hèt adres voor het afdrukken van uw dierbare opnamen zowel van negatief, dia als van digitale bestanden. Foto-afdrukken zijn altijd terug te zien, u bent immers niet afhankelijk van aan systeem veranderingen onderhevige apparatuur. Dan kunt u er levenslang van genieten! Alleen als u geen apparaat nodig heeft bent u er zeker van dat u uw herinneringen terug kunt zien. Wij als Ringfoto specialist zijn tevens het juiste adres voor ‘gewone’ fotoafdrukken en geprinte albums.