Zoom in op zekerheid met het Ringfoto Service Totaal Plan

Van uw nieuwe duurzame apparatuur wilt u natuurlijk jarenlang plezier hebben. Daarom hebben wij het Ringfoto Service Totaal Plan in het leven geroepen. Als vakspecialist hebben wij de begrippen service en garantie hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook het uitgangspunt geweest van het Ringfoto Service Totaal Plan. Alle nieuwe apparatuur, die u bij de Ringfoto specialist koopt, valt natuurlijk onder de normale leveranciersgarantie. Dat wil zeggen, dat u voor een bepaalde periode garantie krijgt op eventuele fabricagefouten. Met ons Ringfoto Service Totaal Plan heeft u echter nog meer zekerheid!

Uitgebreide dekking

Met ons Ringfoto Service Totaal Plan bieden wij u veel meer zekerheid dan de gewone leveranciersgarantie. Indien uw apparatuur een defect heeft, wordt deze gerepareerd of zelfs vervangen, ook wanneer er sprake is van een defect of beschadiging, welke niet onder de normale garantie valt. Opzettelijke beschadiging is natuurlijk niet verzekerd. Maar raakt uw apparaat bijvoorbeeld beschadigd door vallen of stoten of een ander van buiten komend onheil, dan zal uw Ringfoto specialist zorgdragen voor een perfecte reparatie. Of, indien herstel onverantwoord is, zelfs vervanging door een gelijkwaardig fonkelnieuw exemplaar. Dit tot maximaal het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Vermissing, verlies en diefstal

Uw apparatuur is zelfs verzekerd tegen vermissing, verlies en diefstal. Wordt u bijvoorbeeld het slachtoffer van een zakkenroller of diefstal vanuit een hotel, dan dekt ons Ringfoto Service Totaal Plan ook de schade, waar ter wereld u zich ook bevindt! Ook diefstal vanuit uw woning is verzekerd. Uiteraard is het wel zo, dat u altijd de normale voorzichtigheid in acht dient te nemen. N.B. Diefstal uit een motorrijtuig is van de verzekering uitgesloten.

Verzekerde periode

Het Ringfoto Service Totaal Plan biedt u de mogelijkheid om uw apparatuur bij de aanschaf voor een periode van drie jaar te verzekeren. Uw apparatuur is dan drie jaar lang verzekerd tegen beschadiging en ook tegen verlies, inbraak en diefstal.

Welke apparatuur?

In principe komt alle nieuwe apparatuur voor het Ringfoto Service Totaal Plan in aanmerking. Dus niet alleen foto- en videocamera’s, maar ook lenzen, flitsers, verrekijkers, projectoren, printers, audio-apparatuur, enzovoort. Mobiele telefoons komen niet in aanmerking voor het Ringfoto Service Totaal Plan.

Geen afschrijving

Het aankoopbedrag blijft de verzekerde waarde. Met andere woorden: gedurende de verzekerde periode vindt er geen afschrijving plaats. Indien reparatie onverantwoord is of in geval van diefstal of inbraak, zal binnen de verzekeringsperiode een 100% gelijkwaardig apparaat tot maximaal het aankoopbedrag worden vergoed.

Ook accessoires

Naast uw apparatuur zijn ook gelijktijdig aangeschafte accessoires, van handgreep tot statief, van etui tot videokoffer, mee verzekerd bij verlies en diefstal. Zowel de apparatuur als gelijktijdig aangeschafte accessoires zijn dus verzekerd tegen fonkelnieuwe gelijkwaardige producten tot de maximale waarde van het aankoopbedrag.

Meer informatie

Natuurlijk weten alle Ringfoto specialisten de “ins en outs” over het Ringfoto Service Totaal Plan. Vraag hen dus gerust alles wat u over deze unieke service wilt weten. Zij zullen u graag verder informeren!